Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Ad Sport iets voor jou? Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 tot uiterlijk 31 augustus 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check toelatingseisen Ad Sport

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de RIO-naam en -code nodig. Voor Ad Sport is dat Ad Sport (RIO-naam) en 80173 (RIO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je een uitnodiging voor een studiekeuzecheck. Bij de opleiding Ad Sport bestaat de studiekeuzecheck uit 2 onderdelen. Eerst sturen wij je per mail een kort intakeformulier en een werkplekscanformulier. Beide formulieren vul je in en mail je naar ons terug. Op basis van de ingevulde formulieren organiseren we een intake op jouw werkplek: een 1-op-1-gesprek tussen jou en een docent van onze opleiding. Daarmee starten we half mei.

Meer over studiekeuzecheck

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de Ad Sport op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld