Hogeschool van Amsterdam

Werken bij de HvA

Bij de HvA werken 4060 medewerkers. Meer dan de helft hiervan staat als docent voor de klas, maar er werken ook onderzoekers, managers en medewerkers in ondersteunende functies. Samen maken zij het mogelijk dat het onderwijs uitgevoerd kan worden.

Er zijn regelmatig vacatures voor:

Docenten

Werken als docent. Hoe voelt dat? Kom naar een open dag, ga naar ‘medewerkers aan het woord’ of bekijk een filmpje van onze youtubers. Je ziet enthousiaste docenten die studenten inspireren.

Geen didactische aantekening? Ook zonder aantekening kun je solliciteren op voorwaarde dat je deze later alsnog behaalt. De opleiding hiervoor biedt de HvA je aan.

Medewerkers Management en Ondersteuning

Zonder ondersteuners geen onderwijs. Want wie informeren en registreren de meer dan 46.000 studenten? En wie zorgen er voor een goed werkend ICT-netwerk en voor werkende voorzieningen in de onderwijsruimtes op de verschillende locaties? Beleidsmedewerkers en managers formuleren de HvA-brede doelen en zien er op toe dat deze uitgevoerd gaan en kunnen worden.

Onderzoekers

Welke complexe vraagstukken komen we in de grote stad tegen? Amsterdam is een samenleving die voortdurend verandert en zoekt naar duurzame investeringen. Onderzoekers toetsen de verschillende mogelijkheden. Wil je hiervan een idee krijgen, bekijk dan het filmpje .

Maar dit is slechts een beperkt overzicht van de mogelijkheden. Kijk bij vacatures voor alle openstaande functies bij de HvA.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 12 maart 2021
Neander Houben, kunsteducator bij de opleiding Pedagogiek - Hogeschool van Amsterdam

Iedereen is een acteur, je hebt steeds verschillende petten op, op verschillende momenten. En in mijn klas is het; hoe raak je je studenten

Lees verder
Lubna Medema-Baroud, parttime-docent strafrecht, bestuursrecht en mensenrechten - Hogeschool van Amsterdam

‘’Ik heb het gevoel dat ik hier echt mijzelf kan zijn‘’

Lees verder
Renske Bijl, docent Toegepaste Psychologie - Hogeschool van Amsterdam

Ik heb zoveel collega's die mij inspireren. Zij verdienen die plek minstens net zo veel als ik!

Lees verder
Marc van Bochove, docent bij de opleiding Forensisch Onderzoek van de faculteit Techniek - Hogeschool van Amsterdam

"Die blijk van waardering geeft echt wel een boost!"

Lees verder