Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Samenwerken met de HvA

Ontdek hoe we samen met inwoners en partners in en rond de metropoolregio Amsterdam, bedrijven, start-ups, overheden en maatschappelijke organisaties met hart en ziel bijdragen aan een leefbare stad voor iedereen: duurzaam, gezond en rechtvaardig.

Centres of Expertise

Onze 7 Centres of Expertise (CoE's) zijn het kloppend hart van de samenwerking aan actuele vraagstukken. Zij initiëren en coördineren partnerships voor kennisontwikkeling en onderzoek. Samen zoeken wij naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Maak kennis met onze CoE's

Werk samen met ons

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan de sterke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk.

Stage of afstudeeronderzoek

Benut de innovatiekracht van onze studenten via een stage of afstudeeronderzoek.

Samenwerken in een HvA lab

Verbind je aan een HvA lab, waarin studenten, docenten, onderzoekers en bedrijven samenwerken aan nieuwe producten en diensten in verbinding met de regio.

Praktijkgericht onderzoek

Vraag samen met een lectoraat een subsidie aan voor praktijkgericht onderzoek, waarin de innovatie van de beroepspraktijk centraal staat.

HvA in de stad

Onderwijs en onderzoek van de HvA is altijd verbonden met de praktijk; met wat mensen en de maatschappij dagelijks bezighoudt. En die praktijk zoeken we ook letterlijk op. We hebben labs op tal van plekken in de stad waar partners, bewoners, onderzoekers en studenten elkaar ontmoeten.

Bekijk de kaart
(opent in nieuw venster)

Contact

Heb je een vraag over samenwerken met de HvA? Neem contact op met een Centre of Expertise of stuur een mail naar hvaindestad@hva.nl.