Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Over de HvA

De Hogeschool van Amsterdam leidt studenten op om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, medewerkers en de Amsterdamse samenleving versterken elkaar in een voortdurende wisselwerking tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk.

Wie we zijn

Met meer dan honderd hbo-opleidingen en een groeiend aantal praktijkgerichte onderzoeken sluit de HvA aan bij de beroepspraktijk en bij actuele maatschappelijke vraagstukken in de stad. Ruim 44.000 studenten, een veelvoud aan alumni en 4800 medewerkers dragen bij aan een leefbare stad voor iedereen.

Lees alles over ons

Werken bij de HvA

Studenten, goed onderwijs en onderzoek en gelijke kansen voor iedereen; daar draait het om bij de HvA. Onze 4800 gepassioneerde professionals zetten zich daar iedere dag voor in. Word jij onze nieuwe collega en maak jij ook impact op de toekomst?

Bekijk de vacatures
(opent in nieuw venster)

Jaarverslag, feiten en cijfers en plannen

Wat zijn de ambities van de HvA en hoe werken we daaraan? Je leest het in ons instellingsplan en ons jaarverslag.

Instellingsplan

Het instellingsplan is de weerslag van de strategische koers van de HvA samengevat in 7 ambities. Deze geven richting aan de innovatie van ons onderwijs en onderzoek en aan onze inclusieve aanpak voor gelijke kansen.

Bekijk het instellingsplan 

Jaarverslag

Het jaarverslag is de verantwoording over de resultaten van de HvA in het verslagjaar.

Bekijk het jaarverslag

Bekijk al onze plannen, feiten en cijfers