Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Alle studiekeuzeactiviteiten

Het doen van een of meerdere studiekeuzeactiviteiten helpt je bij het vinden van de opleiding die bij je past. Hieronder zie je welke studiekeuzeactiviteiten je bij de HvA kunt doen.

Kom naar de open dag

De eerstvolgende open is op zaterdag 5 november van 10.00-14.00 uur. Proef de sfeer, bekijk opleidingspresentaties en stel je vragen aan docenten, studenten en keuzecoaches.

Meld je aan voor de open dag

Meelopen en proefstuderen

studenten lopen samen bij de sportcampus

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding? Dan kun je gaan meelopen met een student of proefstuderen bij een opleiding. Bekijk wat het verschil is en meld je aan.

Meer informatie en aanmelden

Online avond voor werkenden

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld het maken van loopbaankeuzes, je eigen duurzame inzetbaarheid of hoe je een deeltijdstudie kan combineren met je werk en privéleven? Meld je dan aan voor een online avond voor werkenden. Vanaf drie weken voor de online avond vind je hier het programma en kun je je aanmelden.

5 oktober 2022, 18.00-20.00 uur

Toe aan een stap in je carriere? Meld je aan voor de online avond en maak een keuze uit verschillende sessies over duurzame inzetbaarheid, het maken van passende loopbaankeuzes, positieve psychologie of het erkennen van je gedrag. Bekijk het programma en meld je aan.

15 maart 2023, 18.00-20.00 uur

Vanaf half februari vind je hier het thema en programma. 

Online avond 5 oktober

Online meelopen

Loop online mee met studenten van verschillende opleidingen

Wil jij een inkijkje in het leven van studenten aan de HvA? Via Instagram kun je de sfeer, de manier van lesgeven en het projectmatig werken ervaren. En je kunt vragen stellen aan studenten over hun opleiding. Ook worden er verhalen gedeeld door studenten die in het buitenland studeren en door oud-studenten die inmiddels werken. Iedere dinsdag nemen onze studenten je op Take-over Tuesday mee in hun studentenleven, kijk je mee?

Programma online meelopen