Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Alle studiekeuzeactiviteiten

Het doen van een of meerdere studiekeuzeactiviteiten helpt je bij het vinden van de opleiding die bij je past. Hieronder zie je welke studiekeuzeactiviteiten je bij de HvA kunt doen.

Kom naar de open dag

De eerstvolgende open avond is op dinsdag 4 april van 18.00-21.00 uur. Proef de sfeer, bekijk opleidingspresentaties en stel je vragen aan docenten, studenten en keuzecoaches.

Meld je aan voor de open dag

Meelopen, proefstuderen en 'Student voor een dag'

studenten lopen samen bij de sportcampus

Heb je een open dag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding? Dan kun je meelopen met een student, proefstuderen bij een opleiding of meedoen met 'Student voor een dag'. Bekijk wat het verschil is en meld je aan.

Meer informatie en aanmelden

Online meelopen

Loop online mee met studenten van verschillende opleidingen

Wil jij een inkijkje in het leven van studenten aan de HvA? Via Instagram kun je de sfeer, de manier van lesgeven en het projectmatig werken ervaren. En je kunt vragen stellen aan studenten over hun opleiding. Ook worden er verhalen gedeeld door studenten die in het buitenland studeren en door oud-studenten die inmiddels werken. Iedere dinsdag nemen onze studenten je op Take-over Tuesday mee in hun studentenleven, kijk je mee?

Programma online meelopen

Opleidingsflyer aanvragen

Studenten in een projectgroep

Op de website vind je de meest uitgebreide informatie over een opleiding. De opleidingsflyer is een zeer beknopte weergave daarvan. Je kunt een flyer aanvragen. Dan krijg je een e-mail toegestuurd met de aangevraagde download(s). In de folder 'Een opleiding kiezen' staat een stappenplan dat je kan helpen bij je studiekeuze. De aanvraag van deze folder is al voor je aangevinkt als je een opleidingsflyer aanvraagt.

Opleidingsflyer aanvragen
(opent in nieuw venster)