Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Informatie voor werkenden

De huidige tijd vraagt erom dat je een leven lang blijft leren. Hoe ontwikkel je jezelf, hoe daag je jezelf uit en hoe blijf je relevant? Een opleiding of cursus naast je baan kan de oplossing zijn. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Online avond voor werkenden

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld het maken van loopbaankeuzes, je eigen duurzame inzetbaarheid of hoe je een deeltijdstudie kan combineren met je werk en privéleven? Meld je dan aan voor een online avond voor werkenden. Vanaf drie weken voor de online avond vind je hier het programma en kun je je aanmelden.

5 oktober 2022, 18.00-20.00 uur

Toe aan een stap in je carriere? Meld je aan voor de online avond en maak een keuze uit verschillende sessies over duurzame inzetbaarheid, het maken van passende loopbaankeuzes, positieve psychologie of het erkennen van je gedrag. Bekijk het programma en meld je aan.

15 maart 2023, 18.00-20.00 uur

Vanaf half februari vind je hier het thema en programma. 

Online avond 5 oktober

Voltijd en deeltijd

Associate degrees

Een praktijkgerichte opleiding waarbij je in twee jaar een diploma op hbo-niveau haalt

Bekijk meer informatie en het aanbod

Deeltijd en duaal

Bachelors

Je baan combineren met een bacheloropleiding? De Hogeschool van Amsterdam biedt veel mogelijkheden.

Bekijk meer informatie en het aanbod

Voltijd en deeltijd

Masters

Met een praktijkgerichte masteropleiding zet je de volgende stap in je carrière.

Bekijk meer informatie en het aanbod

Van een dag tot enkele maanden

Cursussen

Bij de Hogeschool van Amsterdam kun je kiezen uit een breed aanbod cursussen voor ieder vakgebied.

Bekijk meer informatie en het aanbod

Van enkele maanden tot vier jaar

Omscholing

De meest kansrijke branches op dit moment zijn banen in de IT, techniek of onderwijs. Voor deze branches biedt de HvA omscholingsroutes aan.

Bekijk meer informatie en het aanbod

Op aanvraag

In-company trainingen

Staat de gewenste cursus er niet bij of ben je op zoek naar maatwerk of een in-company-traject? Neem dan contact met ons op via mail.

Stuur een email(opent in nieuw venster)

Waarom kies je voor de HvA?

Als je hogerop wilt komen, bijblijven in je vakgebied of jezelf verder wilt ontwikkelen, kan je kiezen uit verschillende aanbieders. Wat is de toegevoegde waarde van de HvA?

Waarom kies je voor de HvA?
HvA is een kennisinstelling

Hier komen praktijk, onderwijs en onderzoek samen. De inhoud van de opleidingen is gekoppeld aan vragen uit de praktijk; daarnaast ontwikkel je nieuwe beroepsvaardigheden. Ook de hbo-masters spelen in op de toekomstige ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

HvA staat midden in de praktijk

Docenten zijn naast hun werk als docent vaak ook werkzaam in hun eigen vakgebied. Of ze doen onderzoek in de beroepspraktijk. De HvA richt zich op de metropoolregio Amsterdam. De stad is laboratorium, werkplaats en inspiratiebron.

HvA werkt aan jouw studentsucces

Werken en studeren combineren is een uitdaging. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van een studentbegeleider. Zo zorgen we samen voor studiesucces. Ook als je je opleiding combineert met een intensieve baan en een druk privé-leven.