Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Toe aan een stap in je carrière?

Online avond voor werkenden 15 maart

Beroepen verdwijnen en nieuwe beroepen komen ervoor in de plaats. Het is belangrijker dan ooit dat je van waarde bent en blijft op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jou? Is jouw positie toekomstbestendig? Hoe staat het met jouw werkplezier?

Online avond voor werkenden 15 maart

Deeltijddocent en - student bij de Business Campus van de HvA

Ben jij toe aan een stap in je carrière? Op de online avond voor werkenden helpen we je een stap verder. Vanaf februari vind je hier het programma en kun je je aanmelden. Heb je interesse in een deeltijdopleiding of cursus? Bekijk het aanbod en laat je informeren op een open dag of informatiebijeenkomst.

Open dagen
Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bekijk hoe Michael ter Hoeven zichzelf verder ontwikkelt met de opleiding Bedrijfskunde deeltijd.

De open dagen 2022-2023

  • Zaterdag 11 februari 2023, 10.00-14.00 uur
  • Woensdagavond 15 maart 2023, 18.00-20.00 uur. Online avond voor werkenden
  • Dinsdagavond 4 april 2023, 18.00-21.00 uur
Meer over de open dag

Waarom kies je voor de HvA?

Als je hogerop wilt komen, wilt bijblijven in je vakgebied of jezelf verder wilt ontwikkelen, kan je kiezen uit verschillende aanbieders. Wat is de toegevoegde waarde van de HvA?

Waarom kies je voor de HvA?
HvA is een kennisinstelling

Hier komen praktijk, onderwijs en onderzoek samen. De inhoud van de opleidingen is gekoppeld aan vragen uit de praktijk; daarnaast ontwikkel je nieuwe beroepsvaardigheden. Ook de hbo-masters spelen in op de toekomstige ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

HvA staat midden in de praktijk

Docenten zijn naast hun werk als docent vaak ook werkzaam in hun eigen vakgebied. Of ze doen onderzoek in de beroepspraktijk. De HvA richt zich op de metropoolregio Amsterdam. De stad is laboratorium, werkplaats en inspiratiebron.

HvA werkt aan jouw studentsucces

Werken en studeren combineren is een uitdaging. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van een studentbegeleider. Zo zorgen we samen voor studentsucces. Ook als je je opleiding combineert met een intensieve baan en een druk privé-leven.

Studeren in deeltijd. Bekijk het verhaal van Badr Bouba, student HBO-ICT deeltijd en Product Owner
Studeer verder met een master aan de HvA. Bekijk het verhaal van Faraaz Ramdjanbeg, alumnus master Social Work en sociaal ondernemer
Omscholen tot leraar. Bekijk het verhaal van Michel Penders, student HvA PABO deeltijd en horeca ondernemer