Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Toe aan een stap in je carrière?

Beroepen verdwijnen en nieuwe beroepen komen ervoor in de plaats. Het is belangrijker dan ooit dat je van waarde bent en blijft op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jou? Is jouw positie toekomstbestendig? Hoe staat het met jouw werkplezier?

Kom kennismaken

Open avond 16 april

Ben jij toe aan een stap in je carrière? Wil je je ontwikkelen met een cursus, deeltijdopleiding of een master? Kom sfeer proeven bij de HvA op de open avond op 16 april.

Meer informatie en aanmelden

Informatie over

cursus, omscholing, deeltijd

Ben je op zoek naar omscholing of een opleiding of cursus om hogerop te komen of bij te blijven? Bekijk ons aanbod Ad's, deeltijd bachelors, cursussen of masters.

Bekijk meer informatie en het aanbod

Online en op locatie

Informatie- bijeenkomsten

Wil je meer weten over een doorstroommaster, een deeltijdmaster of deeltijdopleiding en al je vragen stellen? Kom dan naar een informatiebijeenkomst.

Bekijk de data

Toe aan stap in je carrière? HvA-alumni vertellen over hun ervaring

Waarom kies je voor de HvA?

Als je hogerop wilt komen, wilt bijblijven in je vakgebied of jezelf verder wilt ontwikkelen, kan je kiezen uit verschillende aanbieders. Wat is de toegevoegde waarde van de HvA?

Waarom kies je voor de HvA?

HvA is een kennisinstelling

Hier komen praktijk, onderwijs en onderzoek samen. De inhoud van de opleidingen is gekoppeld aan vragen uit de praktijk; daarnaast ontwikkel je nieuwe beroepsvaardigheden. Ook de hbo-masters spelen in op de toekomstige ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

HvA staat midden in de praktijk

Docenten zijn naast hun werk als docent vaak ook werkzaam in hun eigen vakgebied. Of ze doen onderzoek in de beroepspraktijk. De HvA richt zich op de metropoolregio Amsterdam. De stad is laboratorium, werkplaats en inspiratiebron.

HvA werkt aan jouw studentsucces

Werken en studeren combineren is een uitdaging. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van een studentbegeleider. Zo zorgen we samen voor studentsucces. Ook als je je opleiding combineert met een intensieve baan en een druk privé-leven.

Studeren in deeltijd. Bekijk het verhaal van Badr Bouba, student HBO-ICT deeltijd en Product Owner

Omscholen tot leraar. Bekijk het verhaal van Michel Penders, student HvA PABO deeltijd en horeca ondernemer