Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studiekeuzecheck en werkplekscan

De studiekeuzecheck van de Ad Sport bestaat uit het invullen van een online vragenlijst over je studiekeuze. Op basis van de antwoorden die jij geeft, krijg je een samenvatting van het keuzeproces dat je hebt doorlopen en ontvang je tips wat je verder kunt doen om je voor te bereiden op de start van je opleiding. Blijkt dat je vragen of twijfels hebt over je studiekeuze? Dan krijg je tips wat je kunt doen om jouw twijfels weg te nemen.

De studiekeuzecheck helpt je om zelf in te schatten of je een goed beeld hebt van de opleiding en wijst je de weg naar vervolgstappen. Maak de studiekeuzecheck daarom zo snel mogelijk nadat je de uitnodiging hebt ontvangen. Vanaf half januari (niet eerder) ontvang je via e-mail een uitnodiging voor het invullen van de vragenlijst.

Werkplekscan

Een belangrijk deel van het leren tijdens de Ad Sport vindt plaats op jouw werkplek. Daarom beoordelen wij voor aanvang van de opleiding jouw werkplek tijdens een werkplekscan: een 1-op-1-gesprek tussen jou en een docent van de opleiding. Tijdens dit gesprek bespreek je samen jouw leerpad, jouw wensen voor het studieprogramma, de functie die je nu hebt en waar je naartoe wilt groeien. Ook kijken we of er iemand binnen jouw organisatie werkt die je kan begeleiden tijdens je studie.

Lees meer over studiekeuzecheck bij de HvA