Arbeidsvoorwaarden

Voor jouw expertise word je financieel beloond. Maar ervaar ook de mogelijkheden tot flexibiliteit, verdieping en vitaliteit.

Voor jouw werkzaamheden ontvang je salaris, vakantiegeld én een eindejaarsuitkering.

Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering en mogelijk in de reiskosten.

Ervaar de mogelijkheden tot flexibiliteit, verdieping en vitaliteit

Flexibel werken

Een flexibele invulling van je functie kun je voorleggen tijdens je aanstellingsgesprek: als je je werk wilt combineren met een andere baan of je privéleven dan is er veel bespreekbaar.

Vakantie

Het aantal vakantieuren waar je recht op hebt, hangt af van de werkweek waarvoor je kiest. De verplichte vrije dagen en de lesvrije periodes vind je in het jaarrooster . De berekening van de vrije dagen wordt uitgelegd in de verlofregeling.

Ontwikkel jezelf

Wil je een cursus volgen, promoveren, een congres bezoeken of stage lopen? Dat kan: scholing zorgt ervoor dat je kennis up-to-date blijft en dat je nieuwe inzichten kunt delen.

Vitaliteit en balans

Met korting sporten bij het USC, een coachingsgesprek bij de HvA Academie of een korte periode mantelzorgen; maak gebruik van deze faciliteiten om gezond en met plezier aan het werk te gaan én te blijven.

Meer informatie

  • Kijk bij de vacatures en zie je een vacature in je interessegebied, bel dan gerust het telefoonnummer dat erbij vermeld staat.
  • Bekijk de testimonials van diverse HvA-medewerkers
  • Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en HvA-regelingen.
Freek Morren, docent Food sciences, Food cultures en Voeding & ethiek - Hogeschool van Amsterdam

“Toen mij de kans werd geboden om mijn dienstverband bij de HvA uit te breiden, heb ik die met beide handen aangegrepen.”

Lees verder
Gepubliceerd door  HR 19 juni 2023