Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Schrijf je in op uiterlijk 1 mei 2019 voor studiejaar 2019-2020. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

 

De studiekeuzecheck van Engineering zal plaatsvinden op:

  • Donderdag 28 maart        -15.45 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag 25 april           -15.45 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag 6 juni               -15.45 uur tot 18.00 uur

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf half januari 2019 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Het programma bestaat uit:

  • Een gezamenlijke introductie 'Studeren bij Engineering'
  • Een groepsgesprek per leerroute onder leiding van een docent. In het gesprek bespreek je het huiswerk en je motivatie.

Zonder deelname aan de studiekeuzecheck heb je geen toelatingsrecht tot de opleiding.

 

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het gemaakte huiswerk en de projectopdracht. Daarnaast kijken we naar je motivatie voor de opleiding en je inzet tijdens de studiekeuzecheckdag.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel dan je vraag aan het onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 18 december 2018