Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Master Professioneel Meesterschap

Inschrijven

De master start september 2022. Om u in te schrijven voor de master Social Work bezoekt u een informatiebijeenkomst en meldt u zich daarna aan voor een entreegesprek.

Stap 1: Informatiebijeenkomst bezoeken

Bezoek een informatiebijeenkomst van deze master.

Stap 2: Entreegesprek voeren

Het entreegesprek is een belangrijk onderdeel van het inschrijfproces. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in Amsterdam. Ter voorbereiding maakt u een aantal opdrachten. Neem contact op met de instroomcoördinator om een entreegesprek te plannen.

Stap 3: Inschrijven via Studielink

Als u toelaatbaar bent voor deze master schrijft u zich in via Studielink(opent in nieuw venster). Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2022 voor studiejaar 2022-2023. Kijk voor actuele informatie over inschrijven op hva.nl/inschrijven.

CROHO-naam

Deze opleiding is bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) bekend onder code 44116. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij DUO is Social Work, de zogeheten CROHO-naam.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).