Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Inschrijven

De master start september 2024. Om u in te schrijven voor de master Professioneel Meesterschap bezoekt u een informatiebijeenkomst en meldt u zich daarna aan voor een intakegesprek.

Stap 1: Informatiebijeenkomst bezoeken

Bezoek een informatiebijeenkomst van deze master.

Stap 2: Intakegesprek voeren

Het intakegesprek is een belangrijk onderdeel van het inschrijfproces. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in Amsterdam. Ter voorbereiding stel je een intakedossier samen. Neem contact op met  masters-foo@hva.nl voor informatie over het intakedossier en het plannen van een intakegesprek.

Stap 3: Inschrijven via Studielink

Als u toelaatbaar bent voor deze master schrijft u zich in via Studielink(opent in nieuw venster). Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2024 voor studiejaar 2024-2025. Kijk voor actuele informatie over inschrijven op hva.nl/inschrijven.

CROHO-naam

Deze opleiding is bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) bekend onder code 70132. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij DUO is Master Professioneel Meesterschap, de zogeheten CROHO-naam.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).