Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Informatiebijeenkomst

De Master Professioneel Meesterschap organiseert eigen informatiebijeenkomsten. Deze data wijken af van de data van de open dagen van de hogeschool.

Kom je ook?

Je krijgt een uitgebreide voorlichting over het onderwijsprogramma en de didactiek van de opleiding. Ook krijg je een toelichting op hoe je de theoretische kennis, die je vergaart tijdens de opleiding, direct in je werk kunt toepassen. Zo zorgen we ervoor dat de opleiding wordt afgestemd op jouw ontwikkeling in de praktijk.

Er worden geen informatiebijeenkomsten voor studiejaar 2023-2024 meer georganiseerd. Wil je je nog inschrijven voor september 2024? Neem dan contact op met masters-foo@hva.nl en plan een intakegesprek. Vanaf september vind je de data van de informatiebijeenkomsten in studiejaar 2024-2025 op deze pagina.

Aanmelden

Zijn de data van de informatiebijeenkomsten in studiejaar 2024-2025 bekend? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt dan een paar dagen voor aanvang van de bijeenkomst een e-mail met de locatie voor de fysieke bijeenkomst, dan wel met een link naar de online sessie.

Sfeer proeven

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het is om bij ons te studeren? Bekijk dan de video van de masteropleidingen.