Hogeschool van Amsterdam

Leraar Horeca en Voeding

Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Consumptieve Techniek I en II. Bachelor, deeltijd

Ben je geïnteresseerd in de samenstelling van voedingsproducten? Volg je de nieuwste trends binnen de foodsector? En wil je je kennis overbrengen op jongeren? Dan is de opleiding Leraar Horeca en Voeding misschien iets voor jou. Als leraar Horeca en Voeding breng je je leerlingen kennis bij over servicegerichtheid en nieuwe bereidingstechnieken.

Deze opleiding heeft een flexibel studieprogramma. Ook heb je de mogelijkheid om de studie versneld te volgen, afhankelijk van eerder gevolgde opleidingen en je werkervaring. Tijdens de intake bekijk je samen met één van de opleiders hoe jouw studieprogramma eruit komt te zien. Samen stel je een studiecontract op, dat ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de examencommissie.

Lees meer

Na je afstuderen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag als leraar. Als tweedegraads leraar Horeca en Voeding kun je lesgeven op het vmbo en mbo, bij praktijkscholen en andere opleidingen waarbij voeding een rol speelt.

Lees meer

Je wordt toegelaten tot deze opleiding als je in het bezit bent van een diploma havo, vwo of mbo-4.

Lees meer

Wil je in september 2020 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2019 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving uiterlijk op 31 augustus 2020. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding

Leraar worden iets voor jou?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien