Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Leraar Horeca en Voeding deeltijd iets voor jou? Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 t/m uiterlijk 31 augustus 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan staat in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Leraar Horeca en Voeding is dat Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Consumptieve Techniek I en II (CROHO-naam) en 35423 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijven. Houd je inbox dus in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de intake

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de intake. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden op de start van je opleiding.

Doe mee aan de intake

Betaal het collegegeld

Student met laptop

* Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Leraar Horeca en Voeding op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld