Haal meer uit je opleiding

Fysiotherapie

Ben je ambitieus en op zoek naar extra uitdaging tijdens of naast je studie? Misschien is The European School of Physiotherapy (ESP) of honoursonderwijs wel iets voor jou.

European School of Physiotherapy

The European School of Physiotherapy (ESP) is een internationaal, Engelstalig honoursprogramma dat ook opleidt tot fysiotherapeut. Zoek je meer uitdaging in een verzwaard en internationale Fysiotherapie-opleiding, dan is ESP iets voor jou.

ESP biedt studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om een intensief driejarig Bachelor-programma te volgen. Ons programma is speciaal ontworpen voor excellente studenten die hun studie in een korter tijdsbestek willen afronden.

Opleidingsoverstijgende honours modules

Voor ambitieuze studenten die extra uitdaging willen naast hun studie, wordt honoursonderwijs aangeboden. Honoursonderwijs biedt volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken en je kennis over brede maatschappelijke gezondheidsvraagstukken verder te ontwikkelen. Tijdens de verschillende modules verdiep je je samen met studenten van andere opleidingen in verschillende thema’s.

De Honours Talent Module is een module die faculteitsbreed wordt aangeboden voor eerstejaars studenten die zich willen oriënteren en onderzoeken of het honoursonderwijs bij hen past. De module bestaat uit vier thema's:

  • Persoonlijk Leiderschap;
  • Maatschappelijk Ondernemen
  • Gezondheid & Wetenschap
  • Geneeskunde

Als je start met de opleiding in studiejaar 2021-2022 is inschrijven voor deze module mogelijk vanaf oktober 2021 via SIS.

De Honours Modules hoofdfase 1 worden aangeboden aan tweedejaars studenten. Deze modules zijn juist voor de studenten die meer willen en kunnen dan in het reguliere onderwijsprogramma mogelijk is. De volgende modules worden aangeboden:

  • Honoursprogramma Geneeskunde;
  • Honours Module Gezondheid & Wetenschap Honours Module Maatschappelijk ondernemen.

Meer informatie over honours onderwijs krijg je tijdens je opleiding en vind je op MijnHvA (intranet).

De Honours Modules hoofdfase 2 en 3 worden faculteitsbreed aangeboden in het derde en vierde jaar en kunnen worden gevolgd naast het reguliere onderwijs. Voor deze modules zijn instroomeisen en selectieprocedures vastgesteld. Mogelijkheden zijn:

  • Honoursprogramma Geneeskunde
  • Honours Module Gezondheid & Wetenschap
  • Honours Module Maatschappelijk Ondernemen

Meer informatie over honours onderwijs krijg je tijdens je opleiding en vind je op MijnHvA.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 31 augustus 2021