Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst (online)

Finance & Control deeltijd

I.v.m. maatregelen rondom het Corona-virus zijn er de komende periode geen bijeenkomsten op locatie. Deze zijn vervangen door een online bijeenkomst (virtual classroom), waar een docent een presentatie geeft en waar je je vragen kunt stellen.

Ontwikkelingen coronavirus

De live bijeenkomsten gaan helaas niet door. Daarom doen we deze online. Je kunt je hieronder aanmelden. Je ontvangt aanvullend nog extra informatie hierover met o.a. de exacte tijd en de link waarmee je de virtual classroom in kunt komen.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo. We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Inhoud van de online bijeenkomst

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de programmamanager jou meer over de inhoud van de opleiding. Hij geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast. De bijeenkomst duurt circa 1 uur, waarbij je al je vragen kunt stellen.

Kom langs op een online informatiebijeenkomst

Op de onderstaande data zijn er online informatiebijeenkomsten gepland. Je kunt je hiervoor aanmelden via de onderstaande paarse button.

  • Dinsdag 18 mei 2021, van 19 - 20 uur en van 20 - 21 uur
  • Dinsdag 29 juni 2021, van 19 - 20 uur en van 20 - 21 uur

De opleiding verzorgt ook informatiebijeenkomsten tijdens de open dagen. De eerstvolgende open dag is zaterdag 13 februari (tussen 10 - 14 uur), waar op 2 tijdstippen een online presentatie wordt gegeven.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Dan kun je een bericht naar één van onze studie adviseurs sturen, email: deeltijd.economie@hva.nl. Je mail wordt dan zsm beantwoord.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 10 februari 2021