Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Finance & Control

Persoonlijk gesprek

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een persoonlijk gesprek (telefonisch of op locatie) aanvragen met één van onze studieadviseurs. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden.

Tijdens dit gesprek geeft de studieadviseur jou een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passende werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast.

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze studieadviseurs? Stuur een mail naar deeltijd.economie@hva.nl.  De studieadviseur neemt dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit kan telefonisch of op locatie. In verband met de zomervakantie vinden de gesprekken plaats tussen 17 en 30 augustus.

Meer weten?

Heb je korte inhoudelijke vragen over de opleiding of juist meer een praktische vraag over bijv. toelating? Dan kun je een mail sturen naar: deeltijd.economie@hva.nl