Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Finance & Control iets voor jou? Je kunt je inschrijven t/m 31 augustus 2024 voor de septemberstart. Wil je liever deze opleiding overdag op vrijdag volgen? Dat kan! Schrijf je dan ook in voor Ad Finance & Control deeltijdopleiding.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Finance & Control is dat Finance & Control (CROHO-naam) en 35520 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden op de start van je opleiding.

Doe mee aan de studiekeuzecheck en intake

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Finance & Control op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld