Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Wil je in februari of september starten met Finance & Control deeltijd? Schrijf je dan bijtijds in via Studielink en doe een studiekeuzecheck.

Studiekeuzecheck
 

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

De studiekeuzecheck (SKC) is een onderdeel van het inschrijfproces. Tijdens de SKC geven wij een presentatie over de opleiding en bespreken we het wederzijdse verwachtingspatroon: wat kun je zoal van ons verwachten en wat verwachten wij van jou. Maar ook: waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen? Daarnaast maak je kennis met een aantal van jouw medestudenten die tegelijkertijd met jou gaan starten. Voorafgaand aan de SKC vul je een vragenlijst in, zodat wij een beter beeld van je krijgen.

Zo voorkomen we samen teleurstellingen en beperken we het risico dat studies vroegtijdig afgebroken worden. Hoe beter jij je voorbereidt, des te beter is de keuze die je maakt. Je maakt ten slotte een keuze voor een studie van circa vier jaar.

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

De Studiekeuzechecks worden op de onderstaande data georganiseerd.

Voor start in februari:

  • Donderdag 1 februari 2024, 18.00 – 19.30 uur (onder voorbehoud)

Voor start in september:

  • Donderdag 4 juli 2024, 18.00 – 19.30 uur (onder voorbehoud)

Advies

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je aan het eind van het adviesgesprek een studiekeuzeadvies.

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen