Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Finance & Control

Inschrijven en studiekeuzecheck / Intake

Wil je in februari of september starten met Finance & Control deeltijd? Schrijf je dan bijtijds in via Studielink en doe een studiekeuzecheck.

Inschrijven

Starten in september

Schrijf je bij voorkeur in voor 15 augustus 2022, maar niet later dan 30 augustus 2022 aan de hand van het stappenplan inschrijven. Selecteer in Studielink de startdatum 1 september 2022.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Finance & Control. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35520). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Finance & Control op nvao.nl(opent in nieuw venster) (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

STUDIEKEUZECHECK

Wanneer ontvang ik bericht over de studiekeuzecheck? 

Heb je al een inschrijfverzoek gedaan in Studielink? Dan ontvang je een week voorafgaand de studiekeuzecheck per e-mail bericht over het programma. In Studielink geef je zelf de voorkeur voor een datum van je studiekeuzecheck door. 

Wat is het programma van mijn studiekeuzecheck? 

Het is nog onduidelijk of de studiekeuzecheck fysiek op locatie kan plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Is dit niet mogelijk, dan vindt de studiekeuzecheck online plaats. Je studiekeuzecheck bestaat uit een vragenlijst en een persoonlijk gesprek met een docent. De vragenlijst ontvang je per e-mail en stuur je voor aanvang van het persoonlijke gesprek ingevuld retour. Tijdens het persoonlijke gesprek (ca. 15-20 minuten) ga je samen met een docent na of dit de opleiding is die bij je past.  

Wanneer is mijn studiekeuzecheck?

Start je in september 2022, dan heb je de keuze uit deze data voor de studiekeuzecheck:

  • Woensdag 15 juni 2022, van 17.00 tot circa 20.30 uur
  • Donderdag 30 juni 2022, van 17.00 tot circa 20.30 uur

ADVIES

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je aan het eind van het adviesgesprek een studiekeuzeadvies.

Vragen over studiekeuzecheck? Bekijk de veelgestelde vragen