Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Na het succesvol afronden van de deeltijdopleiding Finance & Control, kun je aan de slag met de organisatie en inrichting van de financiële informatievoorziening en bedrijfsprocessen.

Verder studeren in deeltijd - Carrière maken?

Waar ga je aan de slag?

Het werkterrein van een hbo-student Finance & Control is breed. Je kunt solliciteren bij uiteenlopende bedrijven en in diverse branches, zoals bij accountantskantoren, administratiekantoren, financiële instellingen, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en commerciële bedrijven. Denk dan aan functies op het gebied van financieel-economisch beheer, administratie, automatisering en planning en budgettering, maar ook aan projectmanagement of interne controle.

Bekijk waar je aan de slag kunt

Jouw toekomstige loopbaan

Met de opleiding Finance & Control kun je verschillende kanten op. Dat geldt net zo goed voor de functies als voor het type organisatie. Van Fintech start-ups tot overheid, van multinational tot vrijwilligersorganisatie. Allen hebben behoefte aan een scherpe analyticus die als geen ander het verhaal achter de cijfers kan lezen en dat vertaalt naar een glashelder advies op managementniveau. Een collega die net zo goed om kan gaan met verandering en technologie als met mensen en cijfers.

Doorstuderen na je opleiding?

De hbo-bachelor Finance & Control deeltijd biedt een goede basis om verder te studeren. Zoals een masteropleiding op zowel hbo- als op wo-niveau. Er zijn twee doorstroomminoren: Accountancy & Control en Business Administration. Na het volgen van een van deze minoren, kun je de master Accountancy and Control of Business Administration doen.

Meer over verder studeren