Hogeschool van Amsterdam

Kosten

De leergang is opgebouwd uit de modules ‘De basis’ en ‘De verdieping’ en drie specialisaties. Deelnemen aan de gehele leergang kost € 4.250,-. Dit is inclusief onderwijsmateriaal en certificaat. Bij de lessen op locatie ontvang je lunch, koffie en thee.

Als je aantoonbaar voldoende kennis en ervaring rondom bepaalde thema’s hebt, kom je in aanmerking voor vrijstelling van dit onderdeel. Dit bespreek je tijdens het intakegesprek. Bij vrijstelling van bepaalde onderdelen vallen de kosten lager uit:

Gehele leergang € 4.250,-
Gehele leergang exclusief ‘De basis’ € 3.500,-
Gehele leergang exclusief ‘De verdieping’ € 3.500,-
Gehele leergang exclusief 1 specialisatie € 3.850,-
Gehele leergang exclusief 2 specialisaties € 3.500,-
Gehele leergang exclusief ‘De basis’ of ‘De verdieping’
en exclusief 1 specialisatie
€ 3.100,-

Betaling

Als je het inschrijfformulier invult, ontvang je meer informatie over de betaling. Je kunt gespreid betalen in 2 of 3 termijnen. Mogelijk kom je nog in aanmerking voor een van de volgende opties:

  • (Gedeeltelijke) vergoeding door werkgever
  • Aftrekken van studiekosten (Belastingdienst)

Termijnbetaling

Het is mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen, ten tijde van de opleiding:

  • Twee termijnen:€ 2.125,- per 3 maanden
  • Drie termijnen: € 1.416,67 per 2 maanden

Financiële vergoedingen

DUO biedt geen mogelijkheid om een verlengde studiebeurs of lening aan te vragen. Het is wel mogelijk om bij een bank een lening af te sluiten.

Daarnaast is een kleine stagevergoeding mogelijk in overleg met de huisartsenpraktijk. Meer informatie over deze vergoeding.

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf de datum dat je je hebt aangemeld voor een cursus of workshop. In deze periode kun je je kosteloos afmelden door middel van een e-mail aan pohggz@hva.nl inclusief een volledig ingevuld herroepingsformulier . Na de 14 dagen bedenktijd brengt de HvA kosten in rekening bij annulering die, afhankelijk van het tijdstip van annulering, uiteenlopen van €50,- administratiekosten tot 100% van het cursusbedrag.

Bekijk hier de verkoopvoorwaarden (inclusief annuleringsvoorwaarden)
Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 8 juni 2021