Examentraining M&O 21+

Met deze examentraining bereid je je voor op de vaktoets Management & Organisatie van het 21+-toelatingsonderzoek. De totale studiebelasting is 50 uur: 12 contacturen en 38 uur zelfstudie.

Voor 21 +-kandidaten die zich met een training voorbereiden op het onderdeel Management & Organisatie van het  21 +-toelatingsonderzoek

• Minimaal aantal deelnemers per training: 10.
  • De aangegeven data en tijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
  • Ongeveer 5 werkdagen voor de start van de cursus ontvang je per e-mail alle benodigde informatie.

Examentraining I

Uiterste aan- en afmelddatum: zondag 13 januari 2019.

Maandag 21 januari 2019
Maandag 28 januari 2019
Maandag 4 februari 2019
Maandag 11 februari 2019

Examentraining II

Uiterste aan- en afmelddatum: zondag 10 maart 2019

Maandag 18 maart 2019
Maandag 25 maart 2019
Maandag 1 april 2019
Maandag 8 april 2019

Examentraining III

Uiterste aan- en afmelddatum: zondag 28 april 2019.

Maandag 6 mei 2019
Maandag 13 mei 2019
Maandag 20 mei 2019
Maandag 27 mei 2019

Inhoud examentraining

• basisberekeningen en de calculator;
  • procenten;
  • interestberekeningen;
  • gemiddelden;
  • kosten;
  • directe- en indirecte kosten;
  • vaste en variabele kosten;
  • standaard of integrale fabricagekostprijs, commerciële kostprijs, verkoopresultaat en perioderesultaat;
  • break-even-afzet en omzet plus veiligheidsmarge;
  • financieel plan deel 1;
  • financieel plan deel 2;
  • kengetallen.

Materiaal

• Syllabus Management & Organisatie (zelf aanschaffen voor aanvang van de training)
    Prijs € 29,50

De syllabus is te koop bij:
Studystore Fraijlemaborg
Fraijlemaborg 133
1102 CV Amsterdam
Tel: 088-2030318
e-mail: hes.amsterdam@studystore.nl

Via internet/thuisbezorging
www.studystore.nl

Je kunt de syllabus opvragen door het volgende als zoekopdracht in te voeren:

• Syllabus Management & Organisatie 2018/2019 of,
  • 9990002071065

€ 150,- exclusief deelname aan het 21+-toelatingsonderzoek.

Je kunt betalen via iDEAL of Credit Card (Mastercard en Visa, 3,77% extra kosten). Deelnamekosten moeten betaald zijn, voordat je je aanmeldt voor de training.

NL52DEUT0428925111 t.n.v. Hogeschool van Amsterdam onder vermelding van KP230105, Management & Organisatie en voor- en achternaam kandidaat.

Upload bij je aanmelding:

• Kopie van een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs, verblijfsvergunning of een buitenlands paspoort).

Je meldt je aan via het digitale aanmeldformulier (rechts op de pagina). Je aanmelding wordt alleen verwerkt als alle verplichte velden zijn ingevuld en de gevraagde documenten zijn toegevoegd.

Als je digitale aanmelding goed is afgerond, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Dit is niet de bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging van inschrijving ontvang je in een aparte e-mail.

Studentenzaken neemt binnen vijf werkdagen contact op bij eventuele onduidelijkheden.

Je ontvangt uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de training een uitnodiging. Hierin staat de locatie en overige informatie die voor jou van belang is. Lees deze dan ook altijd goed door. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer eerst je spamberichten; de uitnodiging is een groepsmail en kan als spam gezien worden.

Heb je 4 werkdagen vóór de start van de training nog geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op via toelatingstoets@hva.nl

Op de aanmelding voor deze cursus / examentraining zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden HvA particulieren van kracht.

• Binnen 2 weken na aanmelden kun je je aanmelding kosteloos annuleren. Echter als de training start binnen 2 weken na aanmelding, kun je alleen kosteloos annuleren tot het moment van de start.
  • Annuleer je na deze termijn, geldt de volgende opbouw:

Verschuldigd bedrag aanmelder

Tot 6 weken voor start

€ 50,00 verschuldigd

6 tot 3 weken voor start

50% deelnametarief verschuldigd

3 tot 1 week voor start

75% deelnametarief verschuldigd

1 week voor start

100% deelnametarief verschuldigd

In uitzonderlijke gevallen kan de organisatie van de cursus beslissen om af te wijken van deze annuleringsregeling (b.v. bij bijzondere persoonlijke omstandigheden). Onderbouwde verzoeken met bewijsstukken kunnen via toelatingstoets@hva.nl ingediend worden.

Mocht de training niet doorgaan vanwege te weinig kandidaten, wordt het volledige bedrag geannuleerd.

Je aanmelding voor de examentraining Management &Organisatie staat los van je:

• aanmelding voor het 21+-toelatingsonderzoek.
  • aanmelding voor een opleiding aan de HvA.

Deelname aan de Studiekeuzecheck is voor 21 +-kandidaten verplicht.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 19 oktober 2018