Hogeschool van Amsterdam

Open dag Engineering

26 oktober 2021 17:00-21:00

De eerst volgende online open avond is op 26 oktober 2021. Tijdens deze avond kun je een presentatie bijwonen over de opleiding en een persoonlijk gesprek voeren met de deeltijdcoördinator, Paul Bonsema. Op 30 oktober kun je komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking.

Programma dinsdag 26 oktober

Live presentatie

Deeltijdcoördinator Paul Bonsema vertelt je meer over de opleiding en beantwoordt live al je vragen.
Start om: 19:30 uur.

Programma zaterdag 30 oktober

Kennismaken op locatie op 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur.

Op deze dag kun je face to face in gesprek met de opleidingscoördinator Paul Bonsema en al je vragen stellen. Ook kom je meer te weten over het unieke samenwerkingstraject 'Be an Engineer' van de HvA, waarbij je een baan bij een toonaangevend bedrijf combineert met een betaalde deeltijdopleiding.

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Bij het kennismaken op locatie is geen vrije inloop. We vragen je om je voor alle programmaonderdelen aan te melden. Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Volgende open dagen