Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Engineering

Creëer de toekomst met jouw kennis

Na het afronden van de opleiding ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière. Wat je ook kiest, je wordt een engineer van de toekomst.

Wat kun je worden?

Werkgevers staan te springen om goed opgeleide technici. Jouw diploma biedt daarom veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een baan bij een ontwerp- of ingenieursbureau. Of bij bedrijven op het gebied van de fabricage van industriële- en consumentenproducten, energie, industriële automatisering en machinebouw. Mogelijke functietitels zijn:

Jouw toekomstige loopbaan

Als je begint aan deze deeltijdopleiding heb je al een baan. Werk je in een technische omgeving? Dan kun je misschien wel doorgroeien binnen deze organisatie. Maar met jouw verbrede visie en netwerk kun je ook ergens anders aan de slag.

Doorstuderen na je opleiding?

Je bachelordiploma Engineering is ook een goede basis om verder te studeren. Welke master je kunt doen, hangt af van de hogeschool of universiteit waar je de master wilt volgen. Bij doorstroom van een hbo-bachelor naar een wo-master is bijna altijd sprake van een doorstroom- en schakelprogramma.

Meer over verder studeren