Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Engineering

Keuze gemaakt?

Is de deeltijdopleiding Engineering iets voor jou? Voor studiejaar 2023-2024 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2022 tot uiterlijk 31 augustus 2023.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de deeltijdopleiding Engineering is dat Engineering (CROHO-naam) en 30107 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de intake

Drie studenten met een laptop

Bij de opleiding Engineering deeltijd krijg je een intake om vast te stellen of de studie bij je past en of je werkplek geschikt is. Dit gesprek van een uur is een verplicht onderdeel van het inschrijfproces. Na je inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de verplichte intake. Ter voorbereiding op je intakegesprek vul je een vragenlijst in over je motivatie. Daarna zal de coördinator van de opleiding contact met je opnemen om een intakegesprek in te plannen.

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Engineering op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces