Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Je kunt op twee momenten met deze opleiding starten: in februari of in september. Voor de februari start moet je uiterlijk 30 januari staan ingeschreven. Voor de september start moet je je uiterlijk 31 augustus inschrijven.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de deeltijdopleiding Engineering is dat Engineering (CROHO-naam) en 30107 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de intake

Drie studenten met een laptop

Bij de opleiding Engineering deeltijd krijg je een vragenlijst om vast te stellen of de studie bij je past en of je werkplek geschikt is. Deze vragenlijst ontvang je via e-mail na je inschrijving in Studielink. Bij twijfel kan de coördinator contact met je opnemen voor een aanvullend gesprek.

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Engineering op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld