Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Creative Business

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in voor studiejaar 2021-2022. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Met de studiekeuzecheck kijk je, voordat je gaat studeren, of de studie echt bij je past. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om het dagdeel van de studiekeuzecheck op onze locatie aan te bieden. De studiekeuzecheck is nog steeds een verplicht onderdeel van het inschrijfproces en daarom zal deze worden omgezet in een online studiekeuzecheck.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Ben je al ingeschreven voor de opleiding en heb je je aangemeld voor de studiekeuzecheck? Houd dan ook je mail in de gaten.

Als je al werkt en misschien een paar jaar ouder bent dan je medestudenten, dan kun je ook overwegen om Creative Business in deeltijd te volgen. Een geschikte opleiding voor wie makkelijk leert, zelfstandig kan studeren en wat minder geeft om het studentenleven. Naast je werk ga je een dag naar school op vrijdag. Meer weten of een gesprek aanvragen? Kijk dan op Creative Business deeltijd .

CROHO-naam

Deze opleiding is bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) bekend onder code 35516. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij DUO is Creative Business, de zogeheten CROHO-naam.

Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van Commerciële Economie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Dien vanaf 1 oktober 2020 een inschrijfverzoek in via Studielink en check het stappenplan inschrijven:

  • Je ontvangt vanaf half januari per e-mail een uitnodiging voor deelname aan de studiekeuzecheck.
  • Meld je binnen de gestelde termijn na ontvangst van de uitnodiging aan voor de verplichte studiekeuzecheck. De data van de studiekeuzecheck staan verder op deze pagina vermeld.
  • Te laat met aanmelden? De opleiding wijst je inschrijfverzoek af. Dit betekent dat je niet met de opleiding kunt starten. Meld je daarom tijdig aan voor de studiekeuzecheck.

Spam folder

Heb jij een inschrijfverzoek in Studielink gedaan, maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check ook je spamfolder. Soms belandt een e-mail van de HvA in je spamfolder.

Binnenkort volgt meer informatie over de voorbereiding op de SKC.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma van de SKC.

  • 10 maart 2021
  • 7 april 2021
  • 3 juni 2021
  • 15 juni 2021
  • 25 juni 2021

Na je inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor deze datum. Heb je deze niet ontvangen? Check je spam of neem contact op via www.hva.nl/vragenformulier.

Belangrijk! Hoewel de SKC-dag op school vanwege het coronavirus niet doorgaat, meld je je toch aan voor een van de data.

Na de studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies per e-mail. Je ontvangt na twee weken het definitieve studiekeuzeadvies per e-mail.

Daarin geven wij aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Het is de bedoeling dat jij ook gaat nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je deze opleiding echt wilt doen.

Studiekeuzeworkshop

Kom je er bij je studiekeuzecheck of selectie achter dat de HvA-opleiding waarvoor je je gekozen hebt toch niet bij je past of heb je twijfels, dan is de studiekeuzeworkshop geschikt voor jou.

Interesse in de studiekeuzeworkshop? Op deze pagina vind je alle informatie over studiekeuzeworkshop.

Vragen?

Heb je nog vragen over inschrijven? Neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting: tel. 020 595 1405 of via e-mail: studievoorlichting@hva.nl of stuur een bericht naar Whatsapp 06 2853 35 46.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 19 november 2020