Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met toekomst

Na het afronden van de opleiding Creative Business weet je hoe je een mediaconcept ontwikkelt én hoe je een mediaproduct realiseert. Je hebt alles in huis om met creatieve skills en een doordachte strategie de juiste doelgroep te bereiken.

Na de opleiding kun jij jouw carrière als creatieve professional verder vormgeven

Waar ga je aan de slag?

Ga na je studie aan de slag als redacteur bij LINDA.magazine, social media manager bij Patta, online marketeer bij BNNVARA, mediaspecialist bij One Media, zelfstandig contentmaker voor verschillende opdrachtgevers, eventmanager bij het Rijksmuseum, of producer bij Funx.

Jouw toekomstige loopbaan

De mediawereld is altijd in beweging. Als jij aan de slag gaat als creatieve professional, zul je dus ook nooit stilstaan. Na je afstuderen heb je de juiste skills om interessante mediaproducten en –diensten te ontwikkelen. Dat biedt ook kansen om je bijvoorbeeld verder te ontwikkelen binnen verschillende branches. Maar ook als je als zelfstandig ondernemer aan de slag wil, is de opleiding Creative Business een goede basis.

Doorstuderen na je opleiding?

Nog niet uitgestudeerd? Volg dan een passende masteropleiding bij de HvA. Natuurlijk kun je dit ook doen bij een andere hogeschool of universiteit in het binnen- of buitenland.

Meer over verder studeren