Deze melding verbergen X

De HvA maakt op haar websites gebruik van cookies. Meer info

Over de HvA
Home separator Over de HvA

Over de HvA

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Het onderwijs strekt zich uit over zeven interessegebieden, elk met een divers aanbod aan opleidingen. Binnen de HvA bouwen medewerkers en studenten dagelijks aan hun eigen toekomst en aan die van hun omgeving. De HvA is een centrum van verbinding tussen disciplines, tussen uiteenlopende mensen en het werkveld in en om Amsterdam.
Zo biedt de HvA studenten én medewerkers alle faciliteiten om hun talent te kunnen ontplooien in studie en werk. Midden in de grote stad krijgen studenten en medewerkers de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Writing History, Creating Tomorrow


De HvA vind je overal in Amsterdam. Student, lectoren en onderzoekers werken in allerlei projecten aan een beter Amsterdam. Door de jaren heen werken zij aan de toekomst. Deze film, gemaakt ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan, toont die verbondenheid met de stad in zeven verhalen.

HvA in Amsterdam, op de kaart

De HvA in Amsterdam op de kaartDeze interactieve plattegrond geeft je een beeld van de Hogeschool van Amsterdam (HvA); de grootste hbo-instelling van ons land, gevestigd in Amsterdam.

Je ziet vele voorbeelden van de verbinding tussen de hogeschool en de stad. Interessante projecten, activiteiten en samenwerkingsverbanden die direct duidelijk maken dat wij niet alleen de Hogeschool van Amsterdam zijn, maar ook de Hogeschool voor en met Amsterdam: een hogeschool waar leren, werken en leven in de inspirerende en complexe stad Amsterdam met elkaar verbonden zijn.
Ga naar de plattegrond.