Webinar voor ouders

Op 27 februari 2017 organiseerden de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA) een webinar voor ouders van studiekiezers. Tijdens deze online voorlichtingsavond gaven ervaren studiekeuzecoaches ouders inzicht in het studiekeuzeproces van hun kind. Via de link in de rechterkolom van deze pagina kunt u dit webinar bekijken.

Dit studiejaar worden geen webinars voor ouders meer gemaakt. Wanneer de webinars volgend studiejaar worden uitgezonden is nog niet bekend.

De studiekeuzecoaches geven u inzicht in het studiekeuzeproces van uw kind. Hoe verloopt dit proces? En wat is uw rol daarin? De studiekeuzecoaches delen ervaringen uit hun beroepspraktijk en geven u concrete handvatten waarmee u en uw kind direct aan de slag kunnen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online informatiesessie waaraan u thuis via de computer kunt deelnemen. U hoort en ziet de sprekers live. U bent zelf niet in beeld, maar kunt deelnemen aan het gesprek door uw vragen in een zogenaamde chatbox te typen. U ziet ook de vragen die andere ouders in de chatbox plaatsen. De webinar wordt opgenomen, zodat u deze later nog eens rustig kunt terugkijken.

Tijdens de webinar wordt GEEN informatie gegeven over de opleidingen, de instellingen of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan nodigen we u van harte uit om onze open dagen te bezoeken.

Deelname aan de webinar is gratis.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 2 november 2020
Accepteer de marketingcookies om deze video te zien