Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de opleiding Ergotherapie: leerroute IPZ iets voor jou? Bekijk hieronder het stappenplan voor jouw inschrijving.

Inschrijven

Ook al is de reguliere inschrijving gesloten, je kunt nog tot en met 1 juli een inschrijfverzoek doen via studielink.nl (zie link hieronder) met je DigiD, tenzij je een visum moet aanvragen. Het aanvragen van een DigiD duurt minimaal 3 werkdagen.

Na inschrijving krijg je een e-mail van onze Centrale Studenten Administratie (CSA) met het verzoek om een motivatie in te dienen. Hierin kun je aangeven waarom je de deadline gemist hebt en waarom je de opleiding alsnog graag wilt volgen.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink met je DigiD. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Meld je aan voor Oefentherapie/Ergotherapie/Fysiotherapie, leerroute interprofessionele paramedische zorg (eerstejaars). De CROHO-naam is de eerste 2 jaar 'Opleiding tot Oefentherapeut' met CROHO-code 34572. Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de studiekeuzecheck

Drie studenten met een laptop

Na je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck (online vragenlijst). Zo ontdek je of je een goed beeld hebt van de opleiding en wat je verder kunt doen om je voor te bereiden.

Lees meer over studiekeuzecheck

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met Ergotherapie: leerroute IPZ op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld