Open dag Toegepaste Wiskunde

5 november 2022 10:00-14:00

Wiskunde gebruiken om een sporter optimaal te laten presteren op de Olympische Spelen? En hoe leg je het perfecte energienetwerk aan voor elektrische auto’s in Amsterdam, op basis van een data-analyse over hoe auto’s rijden? Welk managementmodel zorgt voor het perfecte voorraadsysteem in de winkel van het Rijksmuseum? Zijn er voldoende reserves aanwezig van een verzekeraar om pensioenen in de toekomst te blijven uitbetalen? Bij de opleiding Toegepaste Wiskunde leer je wiskundige methoden en technieken in te zetten om managementbeslissingen te ondersteunen. Dit doe je door informatie te verzamelen en te bewerken zodat deze informatie toegankelijk wordt voor anderen. Is een wiskundestudie iets voor jou?

Er zijn dit schooljaar geen open dagen meer. De eerst volgende open dag is op zaterdag 5 november 2022. Je kunt je hiervoor alvast vooraanmelden via de link hieronder. Zodra het programma van de open dag bekend is, ontvang je automatisch bericht.

Nieuw gebouw

Aan het einde van studiejaar 2021/2022 verhuist de opleiding naar een nieuw gebouw met de modernste technische faciliteiten. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Bekijk dan de video.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen