Hogeschool van Amsterdam

Toelatingseisen

Master Urban Management

Om deel te nemen aan deze master heeft u een afgeronde bacheloropleiding op hbo- of universitair niveau. Daarnaast heeft u minimaal drie jaar relevante werkervaring.* De master is praktijkgericht, daarom is het van belang dat u een werkomgeving heeft waar u de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen.

Opleiding

Er zijn veel bacheloropleidingen die aansluiten op het brede werkveld van de stedelijke professional, zoals bestuurskunde, planologie, bouwkunde, social work, toegepaste psychologie en andere.

Werkervaring

De inhoud van de master is gericht op stedelijke professionals met ten minste drie jaar werkervaring rondom de aanpak van complexe vraagstukken in een grootstedelijke omgeving.

Werkplek

U bent in uw werk betrokken bij de aanpak vancomplexe vraagstukken in een grootstedelijke omgeving,, bijvoorbeeld als gebiedscoördinator bij een gemeente, beleidsmedewerker bij een woningcorporatie of manager MVO bij een commerciële organisatie. De master is zowel geschikt voor zelfstandigen als voor professionals in dienstverband.

Als u aan de toelatingseisen voldoet, kunt u zich aanmelden voor een toelatingsgesprek.​

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 16 augustus 2021