Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Toelatingseisen

Wat zijn de toelatingseisen voor de master Urban Management?

Om deel te nemen aan deze master heb je een afgeronde bacheloropleiding op hbo- of universitair niveau. Daarnaast heb je relevante werkervaring. De master is praktijkgericht, daarom is het van belang dat je een werkomgeving hebt waar je de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen.

Opleiding

Er zijn veel bacheloropleidingen die aansluiten op het brede werkveld van de stedelijke professional, zoals bestuurskunde, planologie, bouwkunde, social work, toegepaste psychologie en andere.

Werkervaring

De inhoud van de master is gericht op stedelijke professionals met ten minste drie jaar werkervaring rondom de aanpak van complexe vraagstukken in een grootstedelijke omgeving.

Werkplek

Je bent in je werk betrokken bij de aanpak van complexe vraagstukken in een stedelijke omgeving. Bijvoorbeeld als gebiedscoördinator bij een gemeente, beleidsmedewerker bij een woningcorporatie of manager MVO bij een commerciële organisatie. De master is zowel geschikt voor zelfstandigen als voor professionals in dienstverband.

Toelatingsbesluit

Je kunt worden toegelaten tot de master als je aan de toelatingseisen voldoet én een positief advies krijgt naar aanleiding van het toelatingsgesprek.