Studiekosten

Master Applied Artificial Intelligence

COLLEGEGELD

De collegegeldtarieven worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Bekijk de huidige collegegeldtarieven. Afhankelijk van je persoonlijke situatie wordt het collegegeld berekend. Wil je weten wat de hoogte van het collegegeld voor jou is, maak dan gebruik van de collegegeldmeter.

OVERIGE KOSTEN

Houd naast het collegegeld rekening met kosten voor literatuur en de studiereis. Dit is ongeveer € 500,- per studiejaar.

LEVENLANGLERENKREDIET

Met een snel veranderende arbeidsmarkt is er behoefte aan voortdurende bij- en omscholing. Het levenlanglerenkrediet maakt het voor iedereen tot 55 jaar die geen recht (meer) heeft op studiefinanciering mogelijk om geld te lenen om collegegeld of lesgeld te betalen. Wil je een erkende opleiding in het mbo of het hoger onderwijs in Nederland volgen? Heb je geen recht meer op studiefinanciering en wordt je lesgeld niet (volledig) vergoed door een andere instantie of een ander persoon (bijvoorbeeld je werkgever of ouders)? Dan kun je het levenlanglerenkrediet aanvragen. Je kunt per jaar het bedrag lenen dat je aan collegegeld of lesgeld moet betalen. Vraag het krediet aan voordat je opleiding start. Voor het levenlanglerenkrediet geldt dezelfde rente die studenten met recht op studiefinanciering hebben. Kijk voor meer informatie op de website van DUO .

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 22 maart 2022