Open dag HBO-ICT

5 november 2022 10:00-14:00

Tijdens de open dag maak je kennis met de opleiding, leer je meer over het lesprogramma en kun je vragen stellen aan docenten en/of studenten.

Bachelor voltijd in 20 minuten

Om de open dag zo prettig mogelijk te laten verlopen en niet te lang te laten duren, hebben we op deze pagina alvast en film geplaatst met alle informatie over de opleiding. Onze studenten en docenten nemen je mee in de opleiding en vertellen over hun ervaringen. De video is verdeeld in hoofdstukken. Selecteer de hoofdstukken in de player.

Door de film te bekijken kom je meer te weten over:

  • de opbouw van het studieprogramma
  • de mogelijkheden om de studie in te kleuren
  • een aantal studieonderdelen en ervaringen van onze studenten
  • Je krijgt tips over hoe je nog meer uit je studie kunt halen
  • wat je na je studie kunt doen
  • de praktische zaken zoals toelatingseisen en inschrijving komen voorbij
  • En tot slot bespreken we welke stappen je nog kunt zetten om je zo goed mogelijk te oriënteren als je een studie gaat kiezen

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Dit kun je met ICT: Laat je inspireren

Kun je met ICT de honger in de wereld helpen oplossen of eenzame ouderen helpen weer contact te maken? Zomaar twee vragen waar je als toekomstige ICT'er mee geconfronteerd kunt worden. Bij HBO-ICT geloven wij dat ICT een bijdrage kan leveren aan de samenleving van de toekomst. Bekijk de videos van onze studenten en laat je inspireren door hun werk.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Speel het spel: The Darkness of the Depths

In het sofwareprogramma unity kun je games programmeren. In zeven weken tijd heeft onze tweedejaarsstudent Remco Spil het spel The Darkness of the Depths voor vak Game Mechanics gemaakt.

Volgende open dagen