Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Een opleiding met een toekomst

Het ICT vakgebied is breed en ICT is overal. Afhankelijk van jouw specialisatie binnen de ICT kun je gaan werken bij (ICT) bedrijven die bij jouw specialisatie passen. En natuurlijk kun je ook verder studeren, aan het hbo of een universiteit.

Jouw toekomstige loopbaan

Landelijk is er momenteel veel behoefte aan goed opgeleide ICT'ers. Onze afstudeerders zijn in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven werkzaam, bij grote of kleine organisaties, in de zorg of bij de (semi)overheid. Je kunt er ook voor kiezen om als ICT-ondernemer zelf een start-up op te zetten. Wil je niet meteen werken na je opleiding dan kun je altijd verder studeren.

Doorstuderen na je opleiding?

De hbo-bachelor HBO-ICT biedt een goede basis om verder te studeren. Na het behalen van je bachelordiploma kun je een masteropleiding volgen aan de Hogeschool van Amsterdam (bijvoorbeeld Master Applied AI), een andere hogeschool of universiteit. De Technische Universiteit Delft heeft bijvoorbeeld de Masteropleiding Embedded Systems. Ook de Vrije Universiteit heeft na het volgen van een pre-master diverse Masteropleidingen zoals: Big Data, Parallel Computing, Security, en nog veel meer.

Master Applied AI