Hogeschool van Amsterdam

Haal meer uit je opleiding

Finance, Tax and Advice

Wil je nog meer halen uit je studie? Dan biedt de opleiding Finance, Tax and Advice verschillende mogelijkheden: een internationaal georienteerde opleiding of meerdere Honours Modules.

De Hogeschool van Amsterdam besteedt veel aandacht aan internationalisering om ervoor te zorgen dat je straks weet om te gaan met culturele verschillen en op veel plekken in de wereld inzetbaar bent.

WERELDWIJDE SAMENWERKING

Je komt straks te werken in een internationale omgeving met internationale klanten. Van belang is dat je hen kunt adviseren in het Engels. Daarom leer je in het Engels presenteren en schrijven en wordt een deel van de literatuur is in het Engels gegeven. We leren je over internationale wetten en regels en hoe je ontwikkelingen op de nationale en internationale markt analyseert.

Met studenten die als specialisatie Finance Advice hebben gekozen, bezoeken we de Europese Centrale Bank in Frankfurt. Met studenten die de specialisatie Tax Advice volgen, brengen we een bezoek aan Brussel vanwege de fiscale regelgeving.

Daarnaast werk je aan opdrachten met internationale aspecten, volg je een internationaal getint semester of een of meerdere studieonderdelen in het buitenland. Zo kom je goed beslagen ten ijs als je straks zaken doet met het buitenland.

HONOURS

Je houdt van uitdagingen en kunt en wilt graag meer uit je studie halen. Met honoursonderwijs bieden we jou de mogelijkheid om je tot een toonaangevende professional in je vakgebied te ontwikkelen.

Door honoursonderwijs aan de HvA te volgen, ontwikkel je extra talenten en haal je het beste uit jezelf. Honoursonderwijs bestaat uit vernieuwende en uitdagende opdrachten, waarin je begeleid wordt door zeer gedreven docenten.

Lees meer over Honoursonderwijs en bekijk welke modules en programma's worden aangeboden.

Studeer je al aan de HvA? Dan vind je alle informatie over aanmelding op de mijnhva-pagina van je opleiding.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 26 augustus 2020