Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Biomedische Technologie

Voor studiejaar 2022-2023 kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 1 mei 2022 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Biomedische Technologie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code: 35530). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Data volgen uiterlijk 26 oktober 2021.

Als je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je half januari een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en de planner.

Meer informatie volgt in november 2021.

Meer informatie volgt in november 2021.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte huiswerk en het resultaat van de toets over de colleges en het huiswerk.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 27 september 2021