Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Biomedische Technologie

Studiekeuzecheck

De studiekeuzecheck is een verplicht onderdeel van de inschrijving voor het eerste jaar van elke voltijdopleiding en geldt voor alle aankomende studenten.

Data studiekeuzecheck

De data voor de studiekeuzecheck worden vanaf begin 2023 bekend gemaakt op deze pagina. 

Plan je studiekeuzecheck

Als  je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je half januari een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en de planner.

Voorbereiding

Voor de studiekeuzecheck van Biomedische Technologie hoef je je niet voor te bereiden. Indien je op basis van je vooropleiding toelaatbaar bent, kun je zonder verdere voorbereiding deelnemen aan het SKC programma.

De studiekeuzecheck

De studiekeuzecheck van Biomedische Technologie is er op gericht jou als toekomstige student een goed beeld te geven van wat onze opleiding inhoudt. Tijdens de studiekeuzecheck krijg je daarom een werkcollege en maak je in een groepje samen een opdracht. We vinden het belangrijk dat jij een realistisch beeld hebt van wat de opleiding inhoudt. Het is voor ons geen moment om te toetsen of je wel geschikt bent voor de opleiding.

Studiekeuzeadvies

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Ook geven we eventueel advies om je voor te bereiden op het startende collegejaar: bijvoorbeeld om je wiskunde nog wat bij te spijkeren. Het is tenslotte aan jou om te beslissen of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen.

Contact

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.