Inschrijven en studiekeuzecheck

Aviation

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Aviation. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 39225). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2022-2023. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus. Meer informatie hierover vind je op de pagina hva.nl/inschrijven.

  • 3 maart
  • 24 maart
  • 2 juni
  • 16 juni
  • 23 juni
  • 7 juli

Tijd: De studiekeuzecheck duurt van 14:30 tot 17:00 uur.

Als je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je half januari een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en de planner.

Via de planner kies je de datum waarop de studiekeuzecheck bij ons op locatie plaatsvindt. Twee weken voor deze datum ontvang je je voorbereidende huiswerk. Houdt hier dus rekening mee tijdens het plannen.

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je informtie over de voorbereidende opdracht. Deze opdracht bestaat uit het bekijken van een aantal kennisclips.

Tijdens de studiekeuzcheck vindt er een activiteit op locatie plaats. Ook het maken van een tentamen is onderdeel van de studiekeuzecheck.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte huiswerk en het resultaat van de toets over de colleges en het huiswerk.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 15 december 2021