Hogeschool van Amsterdam

Open dag Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)

26 oktober 2021 17:00-21:00

Kom meer te weten over de ALO tijdens de open dag op zaterdag 30 oktober op de faculteit! Kun je niet komen op 30 oktober? Dan kun je 26 oktober 's avonds deelnemen aan de online open dag.

PROGRAMMA 30 OKTOBER

Kennismaken op locatie op zaterdag 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur

Op zaterdag 30 oktober kun je kennismaken met onze opleiding op locatie. We vinden het ontzettend leuk om je weer te kunnen verwelkomen!

Als je de open dag wilt bezoeken meld je je aan voor één van de groepen. Je krijgt dan een rondleiding met verschillende programma onderdelen. Je krijgt informatie over het onderwijs in onze opleiding en kunt al je vragen stellen aan onze studenten en docenten. Let op: als je je hebt aangemeld voor de open dag op 30 oktober mag je één persoon met je meenemen. Zo bieden we zoveel mogelijk studiekiezers de kans om deel te nemen.

Programma open dag

Activiteit Tijd Locatie
Kennismaken op locatie - groep 2
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 4
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 6
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 8
-
HvA Dr. Meurerhuis
Kennismaken op locatie - groep 10
-
HvA Dr. Meurerhuis
Aanmelden open dag 26 en 30 oktober!

Volgende open dagen

PROGRAMMA 26 oktober

Kom op dinsdag 26 oktober naar de online open avond. Woon de online presentatie bij en stel daarna je vragen over de opleiding en het studieprogramma. Aanmelden kan via de button op deze pagina.

Activiteit Tijden Link
Online videopresentatie en chat 19:00-20:00 Volgt
Online videopresentatie en chat 20:00-21:00 Volgt

RICHTLIJNEN COVID 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Accepteer de marketingcookies om deze video te zien