Hogeschool van Amsterdam

Hulp bij je studiekeuze

Wil je volgend jaar studeren, maar weet je nog niet precies welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? De HvA biedt hulp!

Ga in gesprek met een keuzecoach

Tijdens een (telefonisch) gesprek van een half uur bespreken jullie welke wensen je hebt en wat je mogelijkheden zijn. Samen onderzoeken jullie welke stappen jij kunt ondernemen om tot een keuze te komen.

Na dit gesprek kun je zelfstandig verder, of ervoor kiezen om nog verder de diepte in te gaan met de keuze-3-daagse of het studiekeuzetraject.

Het keuzegesprek kan zowel telefonisch als live op een HvA-locatie.

Maak een concreet actieplan tijdens de Keuze-3-daagse

Wil jij in korte tijd stappen maken in je studiekeuzeproces? Kun jij een paar dagen blokken in je agenda om je volledig te richten op je studiekeuze? Doe dan mee aan de Keuze-3-daagse van de HvA.

De Keuze-3-daagse bestaat uit twee cursusdagen en één gesprek met een keuzecoach, verspreid over drie weken. Met als resultaat dat je beter weet welke richting of studie bij je past en welke stappen je moet zetten voor je definitieve keuze.

Startdatum: woensdag 2 februari 2022 (digitaal) en dinsdag 8 februari 2022 (fysiek)

Vind de opleiding die bij je past tijdens het Studiekeuzetraject

Heb jij een tussenjaar en wil je aan de slag met je studiekeuze? Of ben je gestopt met je opleiding en wil je een bewustere keuze maken? Dan is het studiekeuzetraject wat voor jou! Met een groep medestudenten ga je samen met een coach aan de slag met je studiekeuze. Het traject duurt 3 maanden en per week besteed je ongeveer 10 uur aan het maken van je studiekeuze.

Startdatum: 8 februari 2022

12 januari 2022