Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studiekeuzetraject

Heb jij een tussenjaar en wil je aan de slag met je studiekeuze? Of ben je gestopt met je opleiding en wil je een bewustere keuze maken? Dan is het studiekeuzetraject van 3 maanden wat voor jou. Met een groep medestudenten ga je samen met een coach aan de slag met je studiekeuze.

Het volgende Studiekeuzetraject gaat van start op dinsdag 11 oktober 2022. Wil je je aanmelden voor een vrijblijvende intake, klik dan op de button hieronder. Je kunt je ook alvast aanmelden voor het Studiekeuzetraject met startdatum 7 februari 2023, maar dan nog zonder de vrijblijvende intake. Die volgt wanneer het traject van oktober gestart is. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar studiekeuze@hva.nl.

Aanmelden intake Studiekeuzetraject (start 11 oktober 2022)
Aanmelden Studiekeuzetraject (start 7 februari 2023)
(opent in nieuw venster)
Studiekeuzetrajecten, een mini-docu

 

In 3 maanden ga je actief aan de slag om een studiekeuze te maken. Per week werk je ongeveer 10 uur aan het maken van je studiekeuze. Het programma bestaat uit groepsbijeenkomsten, individuele coaching* en ervaringsopdrachten.

  • Tijdens de groepsbijeenkomsten wissel je kennis en ervaringen uit, maak je plannen en voer je opdrachten uit, met als doel om jezelf en je studiemogelijkheden te verkennen.
  • Je voert maximaal vier individuele gesprekken met je keuzecoach. Samen bespreek je je gedachtes en resultaten, stel je een actieplan op en spits je het traject steeds meer toe op jouw voorkeur.
  • Je maakt zelfstandig kennis met het hoger onderwijs. Bijvoorbeeld door open dagen te bezoeken, deel te nemen aan meeloopdagen en in gesprek te gaan met studenten van verschillende studies en beroepsbeoefenaars.

* De data van je individuele gesprekken plan je samen met je keuzecoach in en kunnen zowel live als digitaal plaats vinden.

Data en kosten

Het eerstvolgende Studiekeuzetraject start op dinsdag 11 oktober 2022 en loopt tot januari 2023. Er start ook weer een studiekeuzetraject op 7 februari 2023.

De kosten voor dit traject zijn:

  • € 750,- voor (ex) HvA- of (ex) UvA-studenten
  • € 1.250,- voor anderen
Betalingsinformatie en annuleringsvoorwaarden

Heb je vragen?

Neem contact op met Studievoorlichting

WhatsApp
06 2853 3546(opent in nieuw venster)
Werkdagen 10.00 - 16.30 uur
Telefoon
020 595 1405(opent in nieuw venster)
Werkdagen 09.30 - 13.30 uur