Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Studiekeuzetraject UvA-HvA

Heb jij een tussenjaar en wil je aan de slag met je studiekeuze? Of ben je gestopt met je opleiding en wil je een bewustere keuze maken? Dan is het Studiekeuzetraject UvA-HvA van 3 maanden wat voor jou. Met een groep medestudenten ga je samen met een coach aan de slag met je studiekeuze.

Voordat je beslist of je het Studiekeuzetraject UvA-HvA wil gaan volgen, voer je eerst een vrijblijvend intakegesprek met een keuzecoach om te bespreken of dit traject goed bij je past. Na het intakegesprek beslis je definitief of je meedoet aan het Studiekeuzetraject UvA-HvA.

Op dit moment is het niet mogelijk je aan te melden voor het Studiekeuzetraject. We zijn volop bezig zijn met de ontwikkeling van ons begeleidingsaanbod. Zodra we concrete data hebben, publiceren we die meteen op deze pagina!

Studiekeuzetrajecten, een mini-docu

Tijdsduur

In 3 maanden ga je actief aan de slag om een studiekeuze te maken. Per week werk je ongeveer 10 uur aan het maken van je studiekeuze. Het programma bestaat uit groepsbijeenkomsten, individuele coaching* en ervaringsopdrachten.

  • Tijdens de groepsbijeenkomsten wissel je kennis en ervaringen uit, maak je plannen en voer je opdrachten uit, met als doel om jezelf en je studiemogelijkheden te verkennen.
  • Je voert maximaal vier individuele gesprekken met je keuzecoach. Samen bespreek je je gedachtes en resultaten, stel je een actieplan op en spits je het traject steeds meer toe op jouw voorkeur.
  • Je maakt zelfstandig kennis met het hoger onderwijs. Bijvoorbeeld door open dagen te bezoeken, deel te nemen aan meeloopdagen en in gesprek te gaan met studenten van verschillende studies en beroepsbeoefenaars.

* De data van je individuele gesprekken plan je samen met je keuzecoach in en kunnen zowel live als digitaal plaats vinden.

Data en kosten

Op dit moment is het niet mogelijk je aan te melden voor het Studiekeuzetraject. We zijn volop bezig zijn met de ontwikkeling van ons begeleidingsaanbod. Zodra we concrete data hebben, publiceren we die meteen op deze pagina!

De kosten voor dit traject zijn:

  • € 750,- voor (ex) HvA- of (ex) UvA-studenten
  • € 1.250,- voor anderen
Betalingsinformatie en annuleringsvoorwaarden

Heb je vragen?

Neem contact op met team Studiekeuze via  studiekeuze@hva.nl.

Contact

Je kunt ook contact opnemen met Studievoorlichting

WhatsApp
06 2853 3546(opent in nieuw venster)
Werkdagen 10.00 - 16.30 uur
Telefoon
020 595 1405(opent in nieuw venster)
Werkdagen 09.30 - 13.30 uur