Inschrijven en intake

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 31 augustus 2022.

Studiekeuzecheck/intake

Na het indienen van je verzoek tot inschrijving, krijg je een bevestiging van je voorlopige inschrijving. Daarna ontvang je van de opleiding een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck/intake.

Op dinsdag 30 augustus tussen 13.00 - 15.30 uur vindt de introductie plaats in het Kohnstammhuis (Wibauthuis 2-4) in lokaal KSH 08A20. Voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd!

Tijdens de intake bespreek je of de studie echt bij je past en hoe je studieprogramma eruit gaat zien. Na afloop hoor je wat het advies is. Besluit je om de opleiding te gaan volgen, dan kun je je inschrijving afronden zoals aangegeven in het stappenplan.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Frans. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35196). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 12 juli 2022