Hogeschool van Amsterdam

Open dag Johan Cruyff Academy

13 februari 2021 10:00-14:00

Tijdens de online open dag maak je kennis met de Johan Cruyff Academy. Volg online de presentaties. Maak een digitale rondleiding door het gebouw. Ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Slagen als topsporter én ook een Bachelor of Science diploma op zak? Wil je meer weten over de Johan Cruyff Academy? Kijk op hva.nl/jca

Door je aan te melden kom je op een overzichtspagina van alle opleidingen. Selecteer een opleiding en kies je online sessie(s) die je wilt volgen.

PROGRAMMA ONLINE OPEN DAG - JOHAN CRUYFF ACADEMY

Bezoek een van de LIVE sessies van de opleiding Johan Cruyff Academy. Tijdens de sessies vertellen docenten en studenten over de opleiding en beantwoorden live al je vragen. De sessies duren ongeveer 45 minuten. Heb je je aangemeld? Dan krijg je de links om deel te nemen op je e-mailadres toegestuurd.

Tijd

Sessie

Link

11.00 - 11.45 Live presentatie door docenten en studenten Ga naar MS Teams
12.00 - 12.45 Live chat en Q&A Ga naar MS Teams

WAT HOUDT DE OPLEIDING JOHAN CRUYFF ACADEMY IN?

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Johan Cruyff Academy? Bekijk de presentatie en ontdek of deze studie bij je past.

Deze opleiding is een leerroute van de opleiding Commerciële Economie. Meer weten over CE? Volg ook de algemene sessie van CE via deze pagina.

Heb je een vraag voor een JCA-student of JCA-docent?

Stuur je vragen aan het coördinatieteam van de opleiding via ct.ce@hva.nl. Of contacteer Linda Ruinaard via b.e.a.ruinaard-boersen@hva.nl of 06-21158344. Het coördinatieteam en Linda kunnen je koppelen aan een JCA-student of JCA-docent die jouw vragen kan beantwoorden.

Bekijk hieronder de 360º video van de Business Campus:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Programma volgt

Volgende open dagen