Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst / persoonlijk gesprek

Meld je aan voor een persoonlijk gesprek

I.v.m. maatregelen rondom het coronavirus zijn er de komende maanden geen bijeenkomsten. Je kunt een persoonlijk gesprek (telefonisch) aanvragen met een studie-adviseur.

Ontwikkelingen coronavirus

Je kunt je aanmelden voor een persoonlijk gesprek (telefonisch) met onze studieadviseur Daphne Philippens. Heb je interesse? Meld je dan aan via de button hieronder.

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo. We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Inhoud van de bijeenkomst / persoonlijk gesprek

Naast het bezoeken van open dagen, kun je ook een informatiebijeenkomst bijwonen. Deze vinden een aantal keren per jaar op dinsdagavond plaats. Helaas kan dit op het moment niet en is dit vervangen door een persoonlijk telefonisch gesprek.

Tijdens dit gesprek vertelt de studieadviseur jou meer over de inhoud van de opleiding. De studieadviseur geeft een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals vrijstellingen, toelatingseisen, de inrichting van deeltijdonderwijs, een passend werkplek, de combinatie werken en studeren en de studielast.

Het gesprek kan plaatsvinden op een moment dat jou goed uitkomt, dit kan ook een zaterdag of in de avond zijn.

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding, over je werkplek of juist meer praktische vragen? Dan kun je per mail met onze studieadviseur, Daphne Philippens, contact opnemen: deeltijd.economie@hva.nl. Je mail wordt dan z.s.m. beantwoord.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 12 oktober 2020