Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Human Resource Management

Iets voor jou?

Wil jij jouw carrière in Human Resource Management een impuls geven? En jezelf verdiepen in HRM-vraagstukken? Met de deeltijdopleiding Human Resource Management investeer je duurzaam in jouw carrière, met direct rendement. Alles wat je leert tijdens deze opleiding, pas je direct toe in je werk.

Open dag |11 februari
Meld je aan
De opleiding HRM deeltijd - Waarom zou je?

Begin je in februari 2023 met Human Resource Management deeltijd? Hier vind je alle informatie om te kunnen starten

Sterk van Start

Dit ga je doen

Elke module van de deeltijdopleiding Human Resource Management richt zich op een kerntaak uit de beroepspraktijk. Je leert hoe je beleidsadviezen opstelt, HRM-verbeterplannen maakt en personeelsgesprekken voert. De kennis die je opdoet, kun je direct toepassen op je werkplek.

Verder studeren in deeltijd - Hoe is de studie?
Jaar 1

Het 1e jaar staat in het teken van organisatie-inrichting, het functioneren van organisaties en hoe je daarin als professional een stevige bijdrage levert aan het succes van jouw organisatie.

Jaar 2

In het 2e jaar ga je aan de slag met de belangrijkste elementen van de employee journey: Strategisch HRM, Recruitment en Onboarding, Duurzame Inzetbaarheid en het inrichten en vormgeven van waardevolle arbeidsrelaties.

Jaar 3

Je werkt de vaardigheden van een HR-professional verder uit door in te gaan op de rol van de HR-professional als adviseur en veranderaar.

Jaar 4

Het onderwerp 'integratie' staat centraal. Je verdiept je in leiderschap en strategie. Je ontwikkelt een integrale kijk op organisatievraagstukken, en laat zien dat je als HRM'er competent genoeg bent voor het oplossen van complexe vraagstukken.

Bekijk het studieprogramma

Toelatingseisen

Havo, vwo of mbo 4

Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Daarnaast gelden er aanvullende eisen voor deze opleiding.

Lees meer over toelating

Benodigde tijd

6 contacturen per week

Bij deze opleiding heb je 6 contacturen per week die bestaan uit colleges, trainingen en practica. Daarnaast besteed je ongeveer 14 tot 20 uur per week thuis en op je werk aan projecten en onderzoek, opdrachten en het voorbereiden van lessen.

Lees meer over studielast

Kosten

Collegegeld en andere kosten

Naast het jaarlijks vastgestelde collegegeld moet je rekening houden met ongeveer € 550 per jaar voor boeken, readers en andere benodigdheden.

Lees meer over studiekosten

Waarom HRM in deeltijd aan de HvA?

  • Een duurzame investering in je carrière, met direct rendement.
  • Alles wat je leert is direct toepasbaar in je werk.
  • Je kunt flexibel bouwen aan je hbo-niveau. Heb je een blok of een semester met goed gevolg afgerond? Dan ontvang je een officieel HvA-certificaat met het aantal studiepunten,
  • Studie versnellen of pauzeren? Beide is mogelijk.

Voor wie

  • Je bent communicatief sterk en ondernemen.
  • Je bent geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt in hun werk.
  • Je wilt bedrijven helpen tot betere resultaten te komen door optimale inzet van hun medewerkers.
  • Je hebt interesse in maatschappelijke ontwikkelingen.