Hogeschool van Amsterdam

Wat kan ik doen?

Studiekeuzeactiviteiten op afstand

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is het op dit moment helaas niet mogelijk om persoonlijk kennis te komen maken. Om je te helpen bij het kiezen van een passende studie biedt de HvA daarom verschillende studiekeuzeactiviteiten op afstand aan:

Studiekeuzegesprek (telefonisch)

Kun je hulp gebruiken bij het kiezen van een studie? Meld je aan voor een telefonisch gesprek met een keuzecoach. Samen kijken jullie naar wat jij wilt en welke mogelijkheden er voor je zijn.

Meld je hier aan voor een gesprek

Online vragen stellen

Heb je nog vragen over een van onderstaande opleidingen? Meld je aan bij de opleiding en stel je vragen.

Student voor een dag

Heb jij al een open dag bezocht en weet je bijna zeker welke opleiding je straks wilt kiezen? Word dan student voor een dag en ervaar hoe het echt is bij de opleiding.

Bekijk hier bij de deelnemende opleidingen

Interesse in een deeltijdopleiding?

Ook onze deeltijdopleidingen bieden verschillende studiekeuzeactiviteiten op afstand aan. Een online informatiebijeenkomst of een persoonlijk gesprek met de opleiding bijvoorbeeld.

Kijk wat je bij de opleiding van jouw keuze kunt doen

Extra hulp tijdens je studie

Heb je een psychologische aandoening, zit je in een rolstoel of heb je een andere beperking die het studeren moeilijker maakt? De Hogeschool van Amsterdam heeft allerlei voorzieningen om ervoor te zorgen dat ook jij succesvol kunt studeren. Denk hierbij aan prikkelarme studieruimtes, spraak-naar-tekst-software en toetsen in een extra groot lettertype. Ook bieden we persoonlijke begeleiding.

Lees welke voorzieningen de HvA biedt

Informatie voor Caribisch-Nederlandse studenten

Ben je afkomstig van de Caribisch-Nederlandse eilanden en wil je aan de HvA studeren? Kom dan in contact met HvAnti: het netwerk voor Caribisch-Nederlandse studenten aan de HvA. We vertellen je graag hoe het is om te studeren en wonen in Amsterdam, de cultuurverschillen en hoe je je het beste kan voorbereiden op studeren en leven in Nederland.

Neem contact op met HvAnti

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Klik op onderstaande afbeelding om te zien wat je nog meer kunt doen: