Hbo-opleiding in deeltijd of duaal

Wil je écht beter worden in je werk, jezelf laten omscholen of bijscholen? Ga dan voor een waardevol en erkend hbo-diploma van de Hogeschool van Amsterdam. Volg naast je werk een duale of deeltijd bacheloropleiding.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Je wilt hogerop komen of je huidige functie beter uitoefenen. Je bent praktijkgericht maar ook op zoek naar theoretische onderbouwing. Je wilt je professionele netwerk uitbreiden. Volg dan een deeltijdopleiding naast je werk.

Afhankelijk van de opleiding krijg je op bepaalde avonden of dagen les op de HvA van docenten uit de praktijk. De opleiding sluit aan bij jouw beroepspraktijk. Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Je wordt begeleid in het behouden van een goede balans tussen studie, werk en privé.

Bij de meeste deeltijdopleidingen is relevante werkervaring een must. Maar er zijn ook deeltijdopleidingen waar dat niet hoeft. Je kunt je bijvoorbeeld als boekhouder laten omscholen naar leraar. Kijk dus altijd op de opleidingspagina of relevante werkervaring vereist is.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je studie, werk en privé zo goed mogelijk te combineren. Je kunt je opleiding versnellen als je al veel kennis en ervaring in huis hebt. Of je kunt tijdelijk pauzeren als de omstandigheden dat vereisen. Informeer bij de opleiding van je voorkeur welke mogelijkheden er zijn.

Een deeltijdopleiding van de HvA biedt veel meerwaarde:

  • Een HvA-diploma is een waardevol, erkend hbo-diploma.
  • Kwalitatief goed onderwijs gegeven door docenten uit de praktijk.
  • Actuele en relevante inhoud door verbinding met de beroepspraktijk.
  • Wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk.

Met een deeltijdopleiding geef je vorm en richting aan jouw carrière. Kies voor een deeltijdopleiding die past bij jouw ambities. Na afronding van je studie heb je een waardevol, erkend hbo-diploma. Je bent een hoogopgeleide professional met actuele kennis en vaardigheden. En je vergroot je professionele netwerk.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 26 januari 2021