Hogeschool van Amsterdam

Gesprek met een keuzecoach

Zit je op de havo, het vwo of het mbo en denk je na over welke opleiding je hierna wilt gaan doen? Heb je vragen over hoe je dat doet, een studie kiezen? Of twijfel je tussen een paar opleidingen? Of weet je nog helemaal niet of je straks wel wilt gaan studeren?

Tijdens een telefonisch studiekeuzegesprek kun je deze vragen met een ervaren keuzecoach bespreken. Samen gaan jullie in een half uur aan de slag met vragen als:

  • Wat wil je?
  • Wat kun je?
  • Wat vind je belangrijk?

Daarna kijken jullie welke opleidingen daarbij kunnen passen. Het gesprek eindigt met het formuleren van concrete stappen die jij kunt gaan zetten om de studie te kiezen die bij jou past.

Je kunt je hieronder aanmelden voor een gesprek met een keuzecoach over jouw keuzedilemma. Je bepaalt zelf welke datum en welk tijdstip jou uitkomt. In verband met het coronavirus zullen de gesprekken telefonisch plaatsvinden.

Is er geen plek meer? Stuur dan een bericht met je naam, telefoonnummer en vraag naar studiekeuze@hva.nl. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Studeer je al aan de HvA? En heb je twijfels of vragen over je studiekeuze? Meld je dan aan voor het gesprek met een keuzecoach voor HvA-studenten.

Wil je iets weten over een specifieke opleiding? Of heb je een praktische vraag? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Bij je aanmelding vragen we je om een paar vragen te beantwoorden. De antwoorden op deze vragen zijn het uitgangspunt voor het gesprek met de keuzecoach.

Tijdens het half uur durende gesprek gaan jij en de coach in op jouw keuzedilemma. Samen bedenken jullie concrete stappen die jou dichter naar je studiekeuze helpen.

Na afloop van het gesprek kun je zelf weer aan de slag met je studiekeuze. Je weet wat je gaat doen en waar je op kunt letten.

Het studiekeuzegesprek is gratis.

Je bepaalt zelf welke datum en welk tijdstip jou uitkomt. Door je aan te melden, reserveer je je plekje.

Heb je vragen over het studiekeuzegesprek of andere studiekeuze gerelateerde zaken? Neem contact op met Studievoorlichting.

Andere studiekeuzeactiviteiten

Hoe kies je een studie die bij je past?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 15 september 2021